Een vakantie door Thailand op de fiets!

Bent u een liefhebber van diverse culturen en wilt u graag de mooiste plekken op aarde zien? Dan is Thailand een absolute aanrader! Ontdek de verschillende valleien en geniet van de Thaise cultuur. Verken de mooiste gebieden in Thailand met de fiets!

Wilt u graag meer informatie over de beschikbare mogelijkheden om te fietsen door Thailand? Bekijk dan onze Thailand fietsvakanties! Hieronder hebben wij voor u een overzicht opgesteld van de verschillende mogelijkheden:

  • Noord-Thailand
  • Langs de Koningssteden
  • Bankok (verlenging)
  • Ko Samet (verlenging)
  • River Kwai (verlenging)
  • Ko Lanta (Krabi) (verlenging)

Geniet en ervaar de cultuur op de fiets door Thailand

Tijdens standaard vakanties rijdt u van de ene plek naar de andere plek, zonder dat de kleine aspecten van de cultuur u echt opvallen. Een fietsvakantie geeft u de mogelijkheid om niet alleen de grotere steden te bezichtigen, maar tevens optimaal te genieten van de plaatselijke sferen. De reis wordt volledig voor u uitgestippeld en u heeft de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende combinatietochten.  Er rijdt altijd een volgauto met u mee!

Speciaal om u van meer informatie te voorzien hebben wij een aantal van de omgevingen voor u uitgelicht. Vragen? Neemt u dan gerust even contact op!

Noord-Thailand
Noord-Thailand staat bekend om de prachtige omgeving. Brede valleien en bosrijke kloven zorgen voor een onvergetelijke vakantie.  U maakt mee hoe de lokale bewoners rijst, groente- en diverse fruitsoorten verbouwen. Een unieke ervaring die u niet mag missen. U fietst onder andere door plaatsen zoals Chiang Mai, voormalige koningsstad Chiang Rai, Mae Taeng, Chiang Dao, Thaton Chiang Khong en nog veel meer. Een groot gedeelte van de reis brengt u door in de vallei van Fang. U ervaart hier de prachtige rivier de Kok. U ontdekt tijdens uw reis langs de rivier de verschillende plaatsjes.

De koningssteden
Net zoals de overige plaatsen in Thailand is het boeddhisme een belangrijk geloof. Monniken met speciale gewaden zijn een veelvoorkomend aspect tijdens uw vakantie langs de koningssteden.  In de omgeving van Laos zijn er zelfs bijna nog geen auto’s te bekennen. Een fietsvakantie langs de Koningssteden overlapt voor de helft met de fietsvaantie door Noord-Thailand, echter duurt de fietsvakantie langs de koningssteden langer. U bezoekt namelijk ook nog Luang Prabang, Kiu Kacham, Kasi, Vang Vieng, Ban Keune en Vientiane. Men noemt Noord-Thailand met een aantal steden ook wel de gouden driehoek. Prachtige omgevingen waar u van geniet! Onze gids zorgt ervoor dat u juist ook de niet toeristische plekken te zien krijgt. Een unieke ervaring die u niet mag missen.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.