Trends op koffergebied

179602867Wanneer je een lange reis gaat maken naar het buitenland, dan wil je natuurlijk een koffer bij je hebben die er niet alleen leuk uitziet, maar ook praktisch en functioneel is. De trends van deze tijd op koffergebied sluiten hier prima op aan, dus het is zeker niet nodig om je zorgen te maken.

Hier volgen de belangrijkste trends voor jou op een rijtje. Zorg dat je er rekening mee houdt wanneer je op het punt staat een koffer te kopen!

Kleur en gewicht

Kleuren spelen een belangrijke rol bij de aanschaf van koffers. Wanneer je de keuze maakt voor een felle kleur, dan weet je zeker dat je koffer altijd opvalt en minder snel zal kwijtraken. Wanneer je ver van huis bent, is dat natuurlijk mooi mee genomen!

Ook de lichtgewicht koffer komt steeds meer in opkomst. De tijd dat een koffer zelf al meer dan 10 kilo woog is inmiddels voorbij. Tegenwoordig kiest bijna iedereen voor een lichte koffer. Kijk bijvoorbeeld eens op bagageonline , of breng een bezoek aan een winkel. Hier vind je talloze kleurrijke en lichte koffers die volledig aan de trends van deze tijd voldoen.

Een volgzame en goed afgesloten koffer

De allernieuwste trend op koffer gebied is natuurlijk de following suitcase. Dit is een koffer die je niet langer zelf hoeft te dragen. Deze maakt verbinding met je smartphone en volgt jou waar je ook naar toe gaat. Ideaal! Deze koffer wordt ook wel De Hop genoemd.

Wil jij je koffer net dat beetje extra uitstraling en veiligheid geven? Besteedt dan aandacht aan de sluitingen van je koffer. Je kunt je koffer extra beveiligen met metalen clips of professionele koffersluitingen. Zeker wanneer je veel kostbare zaken bij je hebt, is dit absoluut aan te raden.

This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *