Koh Chang

Het olifanteneiland
Koh Chang alias het olifanteneiland is onderdeel van een goep van 47 eilandjes. Een paradijselijk tropisch eiland, gelegen in de provincie Chat in het oosten van Thailand tegen de grens met Cambodja. Zon, helderblauwe zee, parelwitte stranden, sprookjesachtige panorma’s, kletterende watervallen, overheerlijke verse visgerechten, rust en nog eens rust.
Het bergachtige Koh Chang heeft het allemaal en meer..

Sunset in Koh Chang

Ontdek de prachtige tropische vissen en wonderbaarlijke felgekleurde koralen tijdens het snorkelen of duiken. Op het tropische olifanteneiland zijn er diverse duikexcursies te reserveren en kunt u een PADI duikcursus volgen. Ook kajakken of een boottocht naar de vele omringende eilandjes behoort tot de mogelijkheden.

Sporten
Heeft u genoeg van het water? Leeft u zich dan op een sportieve manier uit tijdens een wandel-, hiking- of fietstocht. Er zijn hikingpaden voor beginners en voor gevorderden. Er zijn diverse pittoreske dorpjes op het eiland te bezoeken.

Weerkundige feiten
Het tropische klimaat van Koh Chang kenmerkt zich door twee verschillende seizoenen; het natte seizoen loopt van juni tot en met oktober en het droge seizoen van november tot en met mei. Laat u zich niet afschrikken door het regenseizoen. De meeste neerslag valt ’s avonds en ’s nachts.

De gemiddelde temperatuur overdag bedraagt 32 graden Celsius en ’s nachts is het gemiddeld 10 graden koeler.

Comments are closed.