Een rondreis door Thailand

thailand bootje verkleindThailand is een land dat uitstekend geschikt is voor een rondreis. Je kunt op verschillende manieren een rondreis maken door Thailand. Zo kun je er een luxueuze en verzorgde reis van maken, maar je kunt ook alles zelf regelen en kiezen voor een low-budget vakantie.

Backpacken door Thailand

Jaarlijks kiezen duizenden jonge mensen voor een backpack vakantie in Thailand. In Thailand zijn diverse mogelijkheden om te backpacken. De meeste backpackers beginnen hun rondreis in Bangkok en reizen vanaf daar naar diverse overige bestemmingen in Thailand.

Reis je vanuit Bangkok het zuiden, dan kun je het beste eindigen in de badplaats Hua Hin. Wil je liever in het noorden van start gaan, dan kun je Chiang Rai gebruiken als vertrekpunt. Vanaf hier kun je diverse tochten door de natuur van Thailand maken.

Het indrukwekkende Thailand ontdekken tijdens een verzorgde reis

Wanneer je niet zo’n liefhebber bent van alles zelf moeten regelen, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een volledig verzorgde reis. Dit is onder andere mogelijk bij Stip Reizen. In een reis van 2 weken kom je bij de allermooiste plekjes van Thailand.

Een vakantie naar Thailand kun je bij Stip Reizen gemakkelijk online boeken. Dat is inclusief je vliegticket, hotelovernachtingen, logies en ontbijt.

Hoogtepunten die je niet mag missen

Er zijn een aantal hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je rondreis door Thailand. Want naast de hoofdstad Bangkok zijn er nog veel meer mooie plekjes te vinden in Thailand. Phuket bijvoorbeeld wordt ook wel de parel van het zuiden genoemd. Je vindt er niet alleen mooie stranden, maar ook de Bang Pae watervallen. Ook een bezoek aan Historisch Park Sukhothai mag zeker niet ontbreken. Je vindt hier onder andere ruïnes, tempels en talloze Boeddha beelden.

Genoeg redenen dus om een rondreis door Thailand te maken!

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *