Rondreizen door Jakarta met als eindbestemming Bangkok

bangkokHeeft u al een mooie vakantiebestemming uitgezocht voor het komende jaar? Er zijn altijd vakantiebestemmingen die er tussen uit springen. Zo kunt u bijvoorbeeld prima een rondreis door Jakarta maken. Na een aantal dagen in Jakarta te zijn gebleven pakt u het vliegtuig en reist u verder. U kunt niet rechtstreeks backpackend naar Bangkok gaan, omdat Jakarta op een eiland in de oceaan ligt. Het gebied tussen deze twee steden in, leent zich wel uitstekend om te backpacken.

De diversiteit van Jakarta

Jakarta is de hoofdstad van Indonesië. De hoofdstad ligt op aan noordwestkust van het Indonesische eiland Java. Het is een bruisende stad die altijd in beweging is. Wanneer u gaat rondreizen door Jakarta dan kunt u het beste voor een taxi kiezen. Autorijden is niet te doen in deze miljoenenstad. Tijdens uw trip door Jakarta kunt u kennis maken met luxe warenhuizen, maar ook met duizenden verkopers die hun koopwaar luidkeels aanbevelen.

Backpacken in de omgeving van Bangkok

Bangkok is de begin- of eindbestemming van veel backpackers. Vanuit deze stad in Thailand kunt u prima verder backpacken naar andere bestemmingen in Azië. Bangkok is ook de plaats waar veel andere backpackers elkaar ontmoeten. Tijdens het backpacken naar Bangkok, treft u diverse bezienswaardigheden aan die u niet snel zal vergeten. Zo kunt u een tocht maken op de Chao Phraya Rivier.

Goedkope vliegtickets boeken

Vliegen naar Jakarta is snel te regelen door eenvoudig vliegtickets te boeken. Wanneer u gaat backpacken dan mag dat natuurlijk niet al te duur kosten. Gelukkig zijn er diverse vergelijkingswebsites te vinden die vliegtickets voor u vergelijken. Zo houdt u voldoende geld over om met plezier te kunnen backpacken tussen Jakarta en Bangkok in. Boek daarom een backpack vakantie en geef uzelf een onvergetelijke ervaring cadeau.

This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.